SorunMuVar ?

Salı, Ağustos 29, 2006

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun

İçinde bulunduğumuz şu buhranlı dönemde,bu mutlu günü mutlu şekilde geçirmeniz dileğiyle,yüce Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı,Zafer Haftası ve Büyük Atatürk'ün doğumunun 125. yılını kutlarım...

2 Comments:

  • sabah sabah netten gazetelere söyle bir göz atayım dedim,bu haberi aksam gazetesinde uyku sersemi görünce gelde hem 30 ağustosu hem de Atatürk'ü sevgiyle anma !

    PAKİSTAN'da Devlet Başkanı Pervez Müşerref'in geçen hafta sunduğu tecavüz suçlarına karşı yasa tasarısına tepkiler artarak sürüyor. Telegraph gazetesinin haberine göre, İslami kurallara göre tecavüzün kanıtlanması için 4 'dindar' erkeğin tanıklığını gerektiren yasayı değiştirmek isteyen Müşerref'e, tasarının Kuran'a aykırı olduğunu öne süren radikal İslamcılar ateş püskürürken, kadın haklarını savunan gruplar 'kurtarıcı' gözüyle bakıyor. 'Kadınları Koruma Yasası' adı verilen tasarıya karşı muhafazakarlar, ülke çapında protesto gösterileri düzenlenmesi için çağrıda bulunuyor.

    http://gaykedi.blogspot.com/

    By Blogger gaykedi, at 7:34 ÖÖ  

  • Vay anasını ya. 4 dindar erkek. Demekki yanlız yaşayan bir kadının evine girip tecavüz etse birisi ve onu sadece 3 dindar erek görse yada görenlerin dindar olmadığı anlaşılsa suçsuz olacak ha. Atatürk'ün değerini beyni olan herkes anlar.

    By Anonymous Adsız, at 7:47 ÖS  

Yorum Gönder

<< Home