SorunMuVar ?

Pazartesi, Eylül 04, 2006

İlişkide Prezervatif Kullandım Birşey Olurmu?

Böylesi ancak Türkiye'de olur denecek olay. Malum Türk insanına cinselliği öğreten ünlü psikiyatrist doktor Haydar Dümen hergün Posta Gazetesinde okurlardan gelen cinsel sorulara yanıt veriyor hergün gelen sorulardan sıkılmış olsa gerek çoğu zaman sorulara ya sinirli yada tiye alarak yanıt veriyor,sonuna kadar haklı olduğunu kanıtlayacak bir soru gelmiş dün Dümen'e soru aynen şu ; ''16 yaşında bir gencim,kız arkadaşımla cinsel ilişkiye girerken prezervatif kullandım,bir sorun olur mu?'' soru aynen bu,gülelimmi ağlayalımmı bilinmez. Haydar Dümen'de zaten köşesinde bu soruyu ''Günün Sorusu'' seçmiş,ve ti'ye alarak yanıtlamış. Karamizah resmen. 16 yaşında bir çocuk cinsel ilişkiye giriyor ama prezervatifin ne olduğunu bilmiyor,neyse bu durum karşısında daha fazla yorum yazmak saçmalık olur. Durum ortada...

3 Comments:

  • Bir Türk Doktordan* Ohaa Dedirden Üç Yaşanmış Anı !

    Bir meme, tümörden ötürü çürür ve düşer mi? Bir insanın memesini kedi kaçırabilir mi? Kedi kaçırmış memeyi. Bulamadılar, getiremediler memeyi. Hem de Gemlik'te. 'Getirin de parçayı tahlil yapalım' dedik, yok getiremediler.

    5 yıldır çocuk olmuyor diye başvuran bir çift vardı. Göbekten çocuk yapmaya çalışıyorlarmış. Gencecik aile. Ama bu eğitim-öğretim meselesi. Çünkü anne kızına, 'sen göbekten çıktın' diye anlatıyor hep.

    Üçüncü memeyi normal sanan çift: Bir kadının 3 memesi var. 50 yaşlarında. Yenişehir'den. 'Ağrıyor' diye geldi. Doğuştan, olabilir. Ama 50 yıldır hiç merak etmedin mi bunu? Bana verdiği cevap çok ilginçti: 'Bütün kadınların böyle değil mi?' Pes doğrusu. Kocasına döndüm. Ya amca, hiç televizyon izlemez misin? Televoleler'de filan görmez misin, 2 memeli kadınları? Ne dedi biliyor musunuz? Onların 3. memeleri arkalarında değil mi?"

    *Junior Chamber International Türkiye-Genç Girişimciler Derneği'nin Türkiye'nin 10 Başarılı Genci Yarışması'nda Kişisel Başarı Ödülü'ne layık görülen Opr. Dr. Ceyhun İrgil

    http://gaykedi.blogspot.com/

    By Blogger gaykedi, at 3:07 ÖS  

  • hahahahaaa vah TURKiye nin haline ne GUNLere kaLDIK yaaahuuu crycry....sibeLL

    By Anonymous Adsız, at 11:49 ÖÖ  

  • Haydar Dümenin kurduğu dümene hala inananlar var mı? Tamam milletçe cahil olabiliriz özellikle cinsellik konusunda lakin internetin gelişerek yaygınlaşması kişilerin araştırdıkları konuyu saniyeler içerisinde bularak konuya hakim olmaları gibi etmenler günümüzde daha bilinçli bireyler yetişmesini sağlık türk sex videoları izlediğimde ise yeterli derecede kondom kullanılmıyor fakat Haydar Dümenin dümenden soru cevaplarını baz alırsak prezervatif diye Çorap kullananda var ki teoride imkansız olan bu durumu türk milletini salak yerine koyarak traj peşinde koşuyorlar. Saygılar.

    By Anonymous Adsız, at 10:38 ÖÖ  

Yorum Gönder

<< Home